Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο χριστιανισμός είναι βαριά ένοχος σε βάρος του Ελληνικού πολιτισμού, τον κατέστρέψε με βία και τον εξαφάνισε με βαρβαρότητα για τουλάχιστον 1000 χρόνια .
Οι ναοί και τα αγάλματα  των προγόνων ισοπεδώθηκαν ,οι επιστήμες εκμηδενίστηκαν , τα βιβλία των φιλοσόφων παραδόθηκαν στην πυρά,
Οι Θεοί δαιμονοποιήθηκαν, η λέξη Έλληνας απαγορεύτηκε  και όλα αυτά έγιναν  για  να  επικρατήσει με την βία ο χριστιανισμός που στην ουσία είναι  το πρώτο  διεθνές   πείραμα της ιστορίας  της  παγκοσμιοποίησης των λαών  .
Τα ψαλλόμενα σήμερα στις εκκλησίες την Κυριακή της ορθοδοξίας τεκμηριώνουν  τα παραπάνω  με τα αναθέματα κατά των Ελλήνων.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εικόνες  σε μοναστήρια που επιβεβαιώνουν το χριστιανικό μίσος εις βάρος του Ελληνισμού- άγιοι που κατεδαφίζουν ναούς, άγιοι που κρατούν σφυριά και μ αυτά έσπαγαν τα αγάλματα. Υπάρχει μέχρι και εικόνα με τον χριστό καβαλάρη να κυνηγάει Έλληνες.

Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να προπαγανδίζουν υπέρ του χριστιανισμού λέγοντας ότι είναι η συνέχεια του Ελληνισμού  διότι έχει αποδειχτεί ότι ήταν ακριβώς το αντίθετο- Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ