Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ- ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Όλα τα συστήματα που βασίζονται στη θεοκρατία έχουν σαν βασικό τους όπλο το φόβο. Ξενόφερτες θρησκείες της ερήμου, που με την απειλή της αιώνιας τιμωρίας, γεννούν το μίσος για κάθε πρόοδο. Η θρησκοληψία κόβει το μονοπάτι προς τη γνώση και την μάθηση, φτιάχνοντας σκλάβους, γονατιστούς και φοβισμένους. Έτσι κόπηκαν τα ένδοξα φτερά των Ελλήνων- γιατί το μεγαλείο μας ήταν ότι δεν γονατίζαμε ούτε στο πνεύμα, ούτε στη μάχη. Οι απόγονοι μιας φυλής που τιμούσε γελαστούς Θεούς, έσκυψαν το κεφάλι μπροστά σ' ένα δόγμα που μισεί καθετί ελεύθερο, από τις τέχνες μέχρι τη φιλοσοφία. Ενοχές έπνιξαν τις επιθυμίες του σώματος και του νου, προκειμένου να ξεχάσουμε.

Να ξεχάσουμε ότι η Πατρίδα μας γέννησε τη γνώση, την έρευνα και τις επιστήμες.
Ότι από τις πέτρες της γης μας φτιάχτηκαν τα πρώτα θέατρα.
Ότι οι μορφές των Θεών μας απαθανατίζονται ακόμη μεγαλόπρεπα σε ξένες πόλεις.
Ότι οι πολεμιστές μας έδειξαν σε όλο τον κόσμο πως το θάρρος και η φιλοπατρία διαλύουν κάθε εχθρό.

Η Ελληνική ψυχή είναι προορισμένη να ερευνά, να δημιουργεί και να διδάσκει, ελεύθερη από τον κάθε ξένο 'μεσσία'. Μέσα μας είναι η Θεϊκή Φλόγα, θαμμένη κάτω από τη σκόνη και τη μιζέρια της Βίβλου.

Τίμησε τη Φλόγα των προγόνων που σου δόθηκε! Το Γένος σου σε καλεί μέσα από αιώνες σκλαβιάς! Μόνο όταν θυμηθούμε και μάθουμε  την Παράδοσή μας, θα καταλάβουμε πως οι αλυσίδες που μας φόρτωσαν μπορούν να σπάσουν. Μόνο το θάρρος ταιριάζει στους Έλληνες,γιατί αυτοί το δίδαξαν στον κόσμο!